Links til Arket: shorts/HER, T-shirt/HER, blazer/HER, sweatshirt/HER, sko/HER

God formiddag. ♡ Her er et outfit fra forleden, hvor vejret tillod sandaler og bare ben for første gang i år. Sommeren venter lige om hjørnet og jeg kan slet ikke vente med at se vores fine lille have springe ud. Naboerne fortæller, at den er fyldt med smukke blomster. Jeg glæder mig sådan til at opleve den i fuld flor. :) Vi tilbringer næsten alle weekender derude, spiller bold, slår græs, prøver at finde ud af, hvordan man gør med alle blomsterne. Da vi var forbi i lørdags og var ved at slå græs, kunne jeg pludselig høre Christoffer flå en masse planter op af et bed. Da jeg så mig over skulderen, var han i fuld sving med rive alle vores Akelejer op. Mig: “Stoooop!” – Christoffer: “Det er da ukrudt det her, det er sådan noget, der breder sig helt vildt!“… Klip til vi står nede ved blomsterhandleren i går og selvsamme blomst kan købes i en krukke – Christoffer: “Upsi“. Vi lærer det nok en dag, haha…

Tilbage til outfittet. :) Alt hvad jeg har på her er fra Arket, som er et af mine favorit high-street brands. Jeg synes, at de gør det så godt og har utrolig mange lækre basis items med et tvist. Jeg var her iført et lækkert sæt i “håndklædestof” – noget af det blødeste at have på. Jeg havde sat det sammen med en fin blazer og nogle cool sandaler for at give det lidt mere kant. Det er sådan et sæt, der nemt kan styles op og ned, synes jeg. Kan vi lige tale lidt om sandalerne? Ej, er de ikke fede? :) Elsker deres chunky stropper. Dem kommer jeg uden tvivl til at bo i sommeren over. I kan finde links til alt under billederne ovenfor. Kan I have en rigtig skøn onsdag.