PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Blandt andet den svenske blogger, Kenza, viser ofte et overblik over hendes seneste outfits. Jeg har førhen også selv lavet den slags indlæg opdelt efter årstider lige her, men jeg synes også det kunne være lidt sjovt at høre jeres mening på de seneste outfits. Hvilket outfit er jeres favorit? Da jeg satte det op ved siden af hinanden, blev jeg klar over, at jeg går alt for lidt med farver! Farver giver godt humør, så nu må jeg vist ud og investere i noget mere farverigt tøj, basta! :)

The Swedish blogger, Kenza, often shows an overview of her latest outfits. I think it’s a really good idea, and think it could be fun also to have your oppinion on my latest outfits. So which one is your favorite? When putting them up together, I realized that I have to wear more colourful clothes from now on, cause that really makes you happy adding a little colour to an everyday outfit :)