PhotobucketPhotobucket
Min søde og meget dygtige veninde, Marie-Louise, som I før har stiftet bekendtskab med her på bloggen, har nu lanceret sit eget smykkemærke, Wild Swan. Hun laver smykkerne selv, så hver enkel style er unik og der bliver ikke lavet så mange af hver slags. Smykkedelene er indkøbt forskellige steder i verden, blandt andet i USA og Indien. I går startede hun egen webshop op, som I kan besøge lige her. Jeg fik denne flotte skull halskæde i fødselsdagsgave af hende, og den har hængt på mig lige siden. Da sitet er helt nyt foregår en handel ved at sende Marie-Louise en mail (info@wild-swan.com), hvor I skriver hvilken style I ønsker at købe. Så modtager I et kontonummer og hun sender smykket til jer. Jeg stod model til er par af hendes stemningsbilleder, som I kan se ovenfor. Siden er klart et besøg værd :)

My dear friend, Marie-Louise, has just launched her own jewelry collection, Wild Swan. Every piece is handmade and unique. I got this cool skull necklace for my birthday and it’s been hanging around my neck ever since :)