Photobucket

Som de fleste af jer ved, så læser jeg til designer og er i gang med min bacheloropgave i øjeblikket. Jeg har valgt at skrive opgave om 2ND DAY og er ved at udvikle en fiktiv kollektion for dem. Jeg er typen der starter alt for sent, ved ikke hvorfor jeg aldrig har lært det? Sover i gennemsnit 3 timer om natten disse dage og lever af RedBulls! :) Har ikke været uden for en dør i tre dage – det er til at blive skør af. Glæder mig til at få mit liv tilbage! Hehe.. Ville egentlig bare lige sige hej, og give jer et lille indblik i, hvad jeg bruger min tid på pt. Ses i morgen ladies :)

As many of you guys already know, I’m writing my bachelor in fashion design at the moment. I’m really busy, so I don’t get much sleep these days. I don’t know, how I should survive without RedBulls. Thank God! :) Anyway, I just wanted to share this with you guys. See you tomorrow. Sleep tight.