PhotobucketJeg var et smut forbi Holte loppemarked i morges. Jeg fik slæbt hele tre nye kjoler med hjem – en fra Rützou, en fra et Italiensk mærke der hedder Queenie og en fra Gestuz. De bliver gode her til sommer :)

Var ikke så aktiv på bloggen i går – jeg er ved at tage billeder til packshots for Heidi Hofmann. Da jeg i går aftes ville kigge billederne igennem på mit kamera, var alle billederne pludselig væk! Havde bare lyst til at sætte mig ned og tude! Mit billedkort er ved at være slidt op og det skulle selvfølgelig vise sig i går! Heldigvis findes der et program der hedder Rescue Pro, som kunne redde lidt af det der var gået tabt, phew. Bare et lille tip, hvis det samme sker for jer en dag!

I stopped by a local flea market this morning and bought three new dresses. One from Rützou, one from an Italian brand called Queenie and one from Gestuz! Looking forward to wear them this Summer :)