1. H&M, 2. ASOS, 3. Bik Bok, 4. Gin Tricot, 5. Bik Bok, 6. H&M, 7. H&M, 8. Vivien Frank, 9. ASOS, 10. Topshop, 11. ASOS, 12. Bik Bok, 13. ASOS, 14. French Connection & 15. Ebay

I har nok lagt mærke til, at jeg er vild med farverige armbånd for tiden – jo flere desto bedre! Her er et udvalg til overkommelige priser. Jeg har selv lige købt nr. 15 fra Ebay, som jeg venter på skal komme med posten og ejer allerede nr. 1, 3 og 7, som I kan se på billedet nedenfor. Jeg har planer om et lille DIY projekt i dag, hvis jeg ellers kan finde de dele jeg skal bruge :)

As you might have noticed, I’m really fond of colourful bracelet at the moment – the more the merrier! Here is a selection at a reasonable price level! I’ve just bought no. 15 from Ebay and I already have no. 1, 3 and 7, as you can see in the pic below :) Have a lovely day ladies!