bellevueboxbellevueboxJeg har været så heldig at få foræret 2 x Bellevue Box! Jeg kan rigtig godt lide konceptet – et gavekort i en specifik genre, hvor man kan vælge mellem flere forskellige muligheder. Jeg har fået “Bellevue afslapning“, hvor jeg selv kan vælge en pakke med lækre beauty-produkter fra flere forskellige mærker og en “Action- og sportsopleveler“, som jeg har givet til min søde kæreste :) – Lidt credit skal der være for at tage alle mine outfit-billeder, haha.

Jeg synes det er en oplagt julegaveidé, når man ikke helt ved, hvad man skal give – jeg har selv givet min far og hans kæreste en “Champagnebrunch” for et stykke tid siden. :) Hold øje her på bloggen, jeg får nemlig snart mulighed for at udlodde en lækker Bellevue Box til en heldig læser. Ses i morgen ladies!

(Sponsoreret)