Leather jacket/Part Two, sweater/H&M Trend, skater skirt/ASOS, boots/Isabel Marant, bag/Collective Minds

Jeg har haft en lang periode, hvor jeg ikke har gået i nederdel, men på det sidste er jeg blevet vild med det igen :) Specielt i kombination med chunky striktrøjer eller sweatshirts! Det gør det lidt mindre fint at se på og mere afslappet i udtrykket. :) Her om lidt skal jeg ud og fitte lidt tøj hos Julie Brandt og ellers står den på forberedelse til i morgen – jeg skal nemlig til Stockholm og holde et oplæg for McDonald’s omkring blogging, spændende! :) Ses senere…

For a long period of time I haven’t been wearing skirts, but now I have become quite fond of it again. Especially in combination with chunky sweaters or sweatshirts! :) It gives a more casual look! :) Today I’m working a bit and preparing for tomorrow as I’m going to Stockholm to give a presentation about blogging for McDonald’s, exciting! :) See you later…