Det er blevet tid til endnu en super lækker giveaway i samarbejde med NotABrand, som har specialiseret sig i up-coming designede – nationale såvel som internationale. De får nye mærker ind stort set hver uge! Et super cool koncept efter min mening! :) Der udloddes denne cool sølvring fra det franske smykkemærke, Mademoiselle Felee. Jeg har selv udvalgt ringen og har den også selv. Jeg synes den er super fed og anderledes og vil også gå godt i spænd med andre tynde sølvringe.

I øvrigt har pigerne der står bag NotABrand, Marianne og Christina, selv en super cool og inspirerende stil og blogger fra Styleligion, hvor de ind i mellem også styler NotAbrand items i deres outfits og i collager. En rigtig fin og personlig blog med god inspiration :)

For at deltage i konkurrencen om den fine sølvring fra Mademoiselle Felee, skal I ganske enkelt smide en kommentar med jeres navn og email i kommentarfeltet. Konkurrencen slutter d. 18 december, hvorefter der kåres en heldig vinder. Held og lykke allesammen!

(Sponsoreret)