nellie dellies no sugarnellie delliesnellie dellies chokoladenellie dellies barMy new fave snacks from Nellie Dellies

I er ofte nogle der spørger, hvordan jeg træner og ikke mindst hvad jeg spiser for at holde mig sund :) Jeg er meget smigret over, at I spørger, haha.. Jeg går op i hvad jeg spiser og dyrker også motion flere gange om ugen (se også DETTE træningsindlæg), men jeg er ikke fanatisk og jeg kan ikke leve uden chokolade (spiser det stort set hver eneste dag). Jeg kan endda finde på at gå i Netto for bare at hente chokolade! Men det kan godt virke lidt ånsdssvagt at tage 1-2 timer i fitnesscentret for efterfølgende gå hjem og tømme køleskabet for chokolade og jeg er egentlig også lidt træt af, at jeg har opbygget en form for afhængighed efter sukker. Kender I det?

For nylig blev jeg spurgt, om jeg ville teste de nye chokoladebarer fra Nellie Dellies, hvilket jeg hurtigt takkede ja til. Nellie Dellies barer er nemlig sødet med Stevia, hvilket gør at man bevarer et stabilt blodsukker. Ved indtagelse af normalt sukker sker der det at blodsukkeret stiger lynhurtigt og styrtdykker kort efter, hvilket giver en stigende sukkertrang. Desuden synes jeg det er interessant, at Nellie Dellies chokoladebarer er fyldt med fibre. Faktisk er der så mange fibre i hver chokoladebar, at det svarer til to skiver rugbrød, hvilket betyder at de giver en længerevarende mæthedsfornemmelse.

Barerne kommer i tre variationer: mørk chokolade, lys chokolade og marcipanbrød. De er virkelig gode allesammen og jeg har nu fået opbygget mig en ny afhængighed, når jeg kommer hjem fra træning om eftermiddagen/aftenen og lige skal slappe af i sofaen med et blad og en kop thé… Men en sundere en af slagsen. Man behøver nemlig ikke at have dårlig samvittighed ved indtagelse af disse barer og samtidig smager de MEGA godt! :) Og det mener jeg virkelig! De er monster gode. :) Jeg tænkte derfor, at jeg lige ville dele tippet med Jer, da I sikkert er flere derude der har lige så stor chokoladecraving som mig, men samtidig gerne vil holde formen :) Er der nogen af Jer der har smagt dem endnu? I så fald – hvad synes I om dem?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

A lot of you often ask how I work out and what I eat to stay in shape (thanks for asking btw, I’m very flattered, haha). I work out a couple of times a week, but my biggest enemy is that I have an addiction to chocolate and I eat it almost everyday! I was recently asked if I wanted to try out the new chocolate bars from Nellie Dellies and it didn’t take me long to say yes. The new thing about these bars is that they’re made with stevia instead of sugar and moreover they’re filled with fibers. So you can actually eat them without feeling guilty. They come in three varieties: dark chocolate, milk chocolate and in a marzipan version and I love them all, haha! Just a small tip if you have a thing for chocolate as I do, but still want to stay in shape! :)

(Sponsored by Nellie Dellies)