nly shoes nelly.com passion for fashion passionsforfashion billige sko stiletter festsko slipons pony sko faldesko espadrilles leopard

Adlinks: 1. slipons/HERE, 2. stilettos/HERE, 3. leopard sandal/HERE, 4. “cage” sandals/HERE, 5. mules/HERE, 6. lace up bootie/HERE, 7. ankle strap pump/HERE8. leo espadrilles/HERE

Fra i dag kører Nelly en kampagne, hvor de har sat alle sko fra deres egent mærke “Nly Shoes” ned med 25%. Men man skal være hurtig, for tilbudet gælder kun i 48 timer og slutter derfor på fredag d. 28. marts kl. 11. om formiddagen. For at se hele udvalget, skal I klikke HER og indtaste koden “SHOEVIP” ved checkout for at få rabatten. Jeg overvejer at klikke DISSE, DISSE eller DISSE hjem. Skal I have noget? :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

From today Nelly runs a campaign where you get 25% off on everything from “Nly shoes”. But you have to be quick as the campaign ends in 48 hours. Click HERE to see the whole collection and use the discount code “SHOEVIP” at checkout. I’m considering to go for THESE, THESE or THESE shoes.. Which one is your favorite?