flower garlandflowergarland modeblogsandroAdlinks: leather jacket/Zara (similar HERE), sweatshirt/Sandro (similar HERE), skorts/Zara (similar HERE), bag/Leowulff HERE, shoes/Ash (similar HERE)

Det var et super hyggeligt arrangement hos Asos i går. Dog fik vi ikke set så meget af den nye kollektion, men der foregik en masse små “happenings” – der var bl.a. en madbod med hotdogs og drinks, et sted hvor man kunne få lavet negle og en bod hvor de kreerede fine blomsterkranse til håret. Vi fik alle fem lavet en og min måtte lige foreviges på et par outfitbilleder :) Den peppede det hele lidt op. Nu går turen igen mod Danmark. Vi ses på den anden side <3 So long, London.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

It was such a lovely event last night at Asos’s head quarter last nigt. We didn’t get to see much of the new collection, but there were a lot of “happenings” going on, e.g. I had this cute flower garland made which I had to perpetuate in an outfit pic :) I’n a few hours we’re going back to Denmark. So long, London <3