heartmade posemodeblogsommerhus i sverigestribetskjorteStriped shirt/H&M HERE, shorts/H&M HERE, hat/from Magasin, cloth bag/Heartmade, pearl bracelet/Anni Lu HERE, rings/Jane Kønig HERE

Jeg følte mig meget sommerhusagtig, da Christoffer og jeg i går gik ned for at få et dyp i søen iført stribet skjorte, stråhat og stofnet :) Vi bor utrolig tæt på en stor flot sø, men jeg må indrømme, at jeg synes det er en smule grænseoverskridende at bade i vand, hvor jeg ikke kan se mine egne fødder på bare en halv meters dybde, haha.. Jeg er sådan en kylling på det punkt!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Christoffer and I went for a swim last night and I was wearing a new striped shirt, black shorts and a cloth bag. We live very close to a big lake and we’ve been swimming in it every single day since we arrived. I must admit, that it’s a little nerve-racking for me to swim in water where I barely can’t see my own feet, haha… I’m such a chicken!