flowersisabel marant dressice creamcannes kopistylish girlaltan frankrigburgercannes havnCannes er virkelig en dejlig by. Vi boede først et par dage i Marie Louises forældres hus et stykke oppe i bjergene og er nu taget ned i deres lejlighed i centrum. Her er SÅ dejligt! De sidste par dage er blevet brugt på strandture, god mad, store is, loppemarkeder og lidt shopping. Vi fik i går frokost på burgerbaren “Steak ‘n Shake” og den kan jeg varmt anbefale, hvis I skulle slå et smut forbi Cannes en dag. Nu vil vi tage en tur på stranden. God dag, piger <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

We’re really enjoying our time here in Cannes. We’ve been living in Marie Louise’s parents’ house for a few days and have now moved to their apartment in the city center. The last couple of days we’ve been hanging out on the beach, we’ve stopped by some local markets and moreover we’ve been shopping and eating big ice creams! Have a lovely day, girls!