ted baker@2xlespecsstrikbluse hvidjane kønig øreringe@2xfashionblog@2xAdlinks: sweater/Ted Baker HERE, scarf/Maya Copenhagen, leather pants/Anine Bing HERE, boots/Isabel Marant (similar HERE), bag/my design for Markberg HERE, sunglasses/Le Specs HERE, jewelry/Jane Kønig HERE

Æv, hvor har det bare været trist, gråt og rigtig efterårsagtigt vejr i dag! Man burde have fri på sådan en dag, så man bare kunne hoppe under dynen, sætte en god film på og tænde stearinlys. :) Her er et par billeder af et outfit fra forleden iført mine yndlings læderbukser, hvid striktrøje og et strejf af orange. Lidt farve skal der til på de grå dage. God aften, piger!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

The weather has been very grey an and wet today and you can really feel that Autumn has arrived! Here is an outfit from the other day where I wore my favorite leather pants, a white sweater and a cosy scarf with a hint of orange. Have a lovely evening, ladies!