what-is-in-my-bag@2x
Det er altid lidt sjovt at se, hvad folk gemmer i tasken. I er flere der har spurgt, om jeg ikke vil vise indholdet af min taske frem og hvad I ønsker, skal I få. ;) Udover gammelt slikpapir og nullermænd ser indholdet nogenlunde således ud. Jeg har altid min pung, mine nøgler, min favorit læbepomade fra Tromborg, en desinficerende gelé, nogle elastikker, tyggegummi, en tampon (just in case) og en håndcreme. Noglegange har jeg også min power bank og en notesbog med mig. Derudover har jeg ofte en ansigtsspray med i tasken her om sommeren, da det bogstavelig talt er dejligt at få et frisk pust i varmen. Hvis jeg kun har en lille taske med, tager jeg selvfølgelig kun det allermest nødvendige med. :) Hvad gemmer der sig I jeres taske?

………………………………………………………………………………………………………..

It is always great fun to see what people are hiding in their bags. Several of you have asked, if I would show the content of my bag, so here you go. ;) Beside old candy paper and dusty bunnies this is what I normally bring with me. I always bring my wallet, my keys, my favorite lip balm from Tromborg, a disinfectant gel, some hair elastics, chewing gum, a tampon (just in case) and a hand cream. Sometimes I also bring my power bank and a note book. In addition I often bring a facial spray during Summer, which is a must-have on the Sunny days. What are you hiding in your bag?

modeblog1