4l3a4987

Lily blev passet af sin farmor og farfar i går og da jeg hentede hende, blev jeg mødt af dette syn. ♡ Hun sad i en trillebør og var helt betaget af både sin farfar og de kartofler, som han gravede op af køkkenhaven.

4l3a9711

På tur i Nordsjælland i min mors hjemmestrik. 

4l3a0946

Aftengåtur i Nordhavn.

4l3a0472

Min lille mussepige, som bliver 1 år på mandag.

4l3a9930

Picnic i Fælledparken med min søster & hendes familie.

4l3a0219

Med min søster inde i byen for at prøve brudekjoler – det blev dog ikke denne.

Jeg har på det seneste forsøgt at være bedre til at tage mit kamera med over skulderen, når vi er gået ud af døren. Ofte er det nemlig de små øjeblikke, der er mest mindeværdige. Her får I derfor nogle stemningsbilleder fra den seneste tid med både picnic i Fælledparken, brudekjoleprøvning og ture i sommerlandet. Ellers vil jeg bare ønske jer en rigtig dejlig weekend. Vi er ved at gøre klar til Lilys fødselsdagsfejring i morgen, så jeg vil gå igang med at bage kage. :)