Jeg faldt pladask for denne ørering af Sofies Bille Brahe, da jeg for et stykke tid siden så den på forsiden af Cover. Jeg synes den er intet mindre end fantastisk! Jeg har prøvet at finde noget lignende efterfølgende og faldt over disse to nedenunder på Ebay – den venstre kan købes her og den højre kan købes her. De er godt nok lavet til øverst i øret, men jeg tror nu også de ville kunne bruges nederst.
I fell in love with this earring (the pic. above) of Sophie Bille Brahe, when I saw it on the front page of the magazine Cover. It’s just amazing! I’ve tried to find something similar, and found these two on Ebay. The left one is available here and the right one is available here. The earrings are ment to be worn on the upper part of the ear, but I guess it’s possible to wear them as normal earrings.