Jamen så vil jeg gerne sprøge om, som du selv nævnte, hvordan eBay fungerer? Jeg har tit kigget på ting derinde, men har været usikker omkring betalings- og forsendelsesforhold.
Jeg handler for det meste på den engelske Ebay side, Ebay.co.uk, da man ikke betaler told inden for EU. Det fungerer således, at man opretter en Ebay-konto med brugernavn og adgangskode – dette er gratis. Herefter får man tilsendt en e-mail, hvor man skal trykke ”confirm”. Når man så vil købe noget, skal man enten give et bud (place bid) eller købe det med det samme ”buy it now” alt afhængig af, hvem der sælger. Når man så har købt den pågældende vare, skal man kort efter betale. Det foregår via Paypal, som er en meget sikker betalingsmåde. Her opretter man igen en konto og indtaster sine kontooplysninger. Når betalingen er gennemført sender sælger din vare. Det lyder måske indviklet, men det er faktisk meget simpelt, når man først har oprettet en konto.
Og vil også gerne spørger om, hvor du shopper?
Det er jo ingen hemmelighed, at jeg er stor fan af loppemarkeder. Men af highstreet-butikkerne kan jeg rigtig godt lide Zara, H&M (selvfølgelig) og Weekday. Derudover er jeg vild med OZ på Østerbro og så surfer jeg også meget rundt på Ebay.
Din lejlighed ser så hyggelig ud, må man spørge om du bor med din kæreste? og hvor længe du har boet der?
Tak! Min kæreste er faktisk lige flyttet ind, så nu er der også blevet smidt et par store højtalere ind i stuen. :) hehe.. Jeg har boet der i et år til oktober.

Hej Christina. Jeg er nok lidt interesseret i, hvilket program du bruger til at redigere/behandle de billeder, du lægger op her på siden? Med det mener jeg selvfølgelig ikke de billeder af dig selv, men de “kollager” osv. du laver med dine mange gode fund! Er det paint shop pro, måske?
Jeg bruger såmænd bare Photoshop.
Hvor høj er du?
Jeg er 174 cm.

Jeg kunne egentlig godt tænke at vide noget om din modelkarriere. Hvor lang tid har du været model og hvordan kom du igang? Hvor tit er du ude at arbejde som model og hvilke shows gik du i forbindelse med modeugen? Har du lavet andre kampagner end hos Day? Hvad hedder dit agency?
Jeg er ikke model. Jeg er husmodel hos Day, men det er noget andet – her prøver jeg tøj, får det rettet til osv. Jeg har også fået taget nogle billeder hos Day, som jeg for nylig postede et indlæg omkring, men det var mere for at vise tøjet frem til kunderne. Jeg har gået et par shows for Bestseller under modeugen, men det var gennem en veninde og bare fordi jeg synes det var sjovt.

Jeg er blevet ret vild med MANGE af dine fantastiske fund, egentlig først på Stylegallery, men dernæst her. Gosh. Er der en chance for at man kan eje disse ting, når du siger du sælger ud? I så fald – hvor?
Jeg har en salgsblog Christinassalgsblog, den er dog ikke så opdateret, men bliver det snarest!

Hvor går du på loppemarkeder? og hvornår og hvordan hvornår de er?
Jeg går for det meste på loppemarked i Holte (Søllerød loppemarked), på Gentofte loppemarked, Hørsholm loppemarked eller på Gunnar Nu Hansens Plads på Østerbro. De fleste loppemarkeder finder sted hver eneste søndag fra kl. ca. 9 – 14 hele sommeren frem til engang først i oktober. Man kan også kigge på markedskalenderen.dk og se, hvor og hvornår der er loppemarkeder.
Jeg synes simpelhent du har det flotteste hår, så jeg vil gerne høre hvordan du gør? Bruger du nogle bestemte produkter? Og er dit flotte fald/krøl naturligt? (jeg har altid selv drømt sådanne krøller)
Mange tak! Jeg har naturlige krøller, men fremhæver dem ved at bruge forskellige produkter. Normalt bruger jeg bare en random hårskum, men på det seneste har jeg testet OSIS+ produkterne til krøller og været meget begejstret. Skal nok lave et indlæg omkring dem snarest!
Sorry, this is only for Danish residents. I’m just answering random questions from Danish readers.