vinterfrakke@2xsiv-strå@2xchanel-boy-bag@2xchanel-bag-boy@2xstribet-t-shirt@2x

Adlinks: coat/Asos HERE, leather pants/Helmut Lang (cheaper alternative HERE), shirt/Asos HERE, sneakers/Lacoste HERE, jewelry/Jane Kønig HERE, beanie/Asos (similar HERE), bag/Chanel

Her er et par billeder af gårsdagens outfit som var rimelig casual i form af oversized frakke, læderbukser og sneakers. Nu har Christoffer og jeg boet på Østerbro i fem år og kender efterhånden alle små gader og stræder, men fandt i går et nyt spot, som fungerede ret godt som fotolokation, hvis jeg selv skal sige det. :) I aften skal vi ud og spise med hans søster på Papirøen. Er der nogen af jer der har været der? Og er der i så fald noget I kan anbefale?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Here are a few pics of yesterday’s outfit consisting of an oversized coat, leather pants and sneakers. Very comfy and casual. Tonight Christoffer and I are going out for dinner with his sister. I’m looking forward to that. Have a great evening, everyone! <3

modeblog