Day Birger et Mikkelsen lancerer en ny linje her til foråret, 2ND DAY. Som flere af jer nok ved, arbejder jeg hos Day som husmodel. Så jeg blev for noget tid siden spurgt, om jeg ville medvirke i nogle videoer om den nye linje, som iøvrigt er MEGA fed – I kan godt glæde jer. Linjen er henvendt til den yngre målgruppe, den er lidt billigere og der er så mange fede styles! Her er den første video – fortsættelse følger :)

Day Birger et Mikkelsen is launching a new line this spring, 2ND DAY. The line is so cool, so you should really look forward to see it. As many of you guys probably know, I work as a fitting model for Day Birger et Mikkelsen, and a while ago I was asked, if I would participate in some videos concerning the new line. The line is targeted the younger audience ans it’s slightly cheaper. So here is the first video – the continuation follows :)