Photobucket

Jeg fik lige min søde kollega til at tage et billede af mig her til morgen på arbejdet hos Day Birger et Mikkelsen. Jeg har min nye, printede heste T-shirt på fra Zara, et vintage nittebælte og jeans fra H&M. Billedet er taget med min Iphone i Instagram. Til dem af jer der ikke kender Instagram, kan jeg fortælle, at det er en applikation til Iphone, hvor man kan tage billeder, tilføje forskellige filtre og dele billederne med hinanden. Jeg hedder passionsforfashion derinde, hvis nogen har lyst til at følge med. :) 

Today I’m wearing my new horse print Tee from Zara at work. The pic is shot with Instagram. To those of you who don’t know Instagram, I can tell that it’s a free photo sharing applicator, that allows you to take a photo, apply a filter and share it with your friends. I’m called passionsforfashion, if you want to follow ;) More pics will follow later.