Jeg har i dag mine pailletshorts på fra Day. Jeg synes de er ret festlige i sig selv, så prøvede at tone dem lidt ned med et ellers basis outfit. Sweateren er fra COS, og da jeg købte den, var jeg faktisk lidt i tvivl, om jeg skulle levere den tilbage, men har boet i den lige siden. Sådan ender det heldigvis også nogen gange med impulskøb. I dag står den på syning. Vi har nemlig et projekt på studiet, hvor vi har fået til opgave at sy en blazer.. Det er jeg ikke fan af! Har mest af alt lyst til at kyle møget i skraldespanden, for sådan en skal bare sidde lige i skabet, og det tror jeg mildest talt ikke at den kommer til. Kryds fingre for mig :)
Today I’m wearing my sequin shorts from Day Birger et Mikkelsen. They’re pretty festive, so I’ve tried to tone them down a bit with a black outfit. The sweater is from COS and when I bought it, I was actually a little unsure whether I should return it, but I’ve been living in it ever since. Have a great day everyone..