PhotobucketPhotobucket

Nøj, er den ikke fin den taske? Og ja, pigen den hænger på :) Det er min veninde, Nicoline, som nogen af jer måske kan huske fra tidligere indlæg. Jeg ved ikke, hvordan hun altid formår at se så brand godt ud. :) Hun har lige købt sig denne lækre, to-die-for, Stella McCartney taske og havde den med forleden, da hun var forbi.

Hold da op, hvor er den lækker! Og så har den to funktioner – den kan både bruges som I ser på billederne og så kan den gøres mindre ved at klappe det øverste stykke ned over tasken, og bruge den lange rem som strop. Hvis jeg stod og skulle købe en lækker taske her og nu, kunne valget snildt falde på denne. Har I en taske, som I går og drømmer om?

My friend, Nicoline, is the happy owner of this gorgeous to-die-for bag from Stella McCartney. Jealous? – Not at all :) What is your dream bag?