I onsdags var jeg inviteret til et event hos TRESemmé i anledning af deres nye hårplejeserie, “TRESemmé Naturals”. Det blev afholdt på Orangeriet i Kongens Have med lækker morgenmad og søde mennesker :) Vi fik fortalt lidt om den nye “grønne” serie, som skulle gøre håret ti gange stærkere og samtidig ikke være så skadelig for håret, da de f.eks. er uden parabener og aerosol.

Vi var så heldige at få et sæt med hjem og jeg har allerede afprøvet shampoo og balsam og er faktisk ret positiv over dem – de gør håret rigtig blødt at føle på og så synes jeg, at det er et stort plus, at de er mere naturlige uden diverse tilsætningstoffer. Stylisten, Lasse Pedersen, satte håret rigtig fint på modellen – Jeg fik helt lyst til at afprøve frisuren. :) Produkterne kommer i butikkerne fra maj måned og forhandles i Matas og diverse dagligvareforhandlere såsom Føtex

Wednesday I went to a TRESemmé event on the occasion of their new hair care line, “TRESemmé Naturals”. The products should reportedly make your hair ten times stronger and at the same time be more organic. I’ve tested the shampoo and conditioner already and I’m actually quite fond of them. They really makes my hair smooth.