Photobucket
Så er det igen blevet tid til en konkurrence! Isa’s Closet har doneret disse fantastisk smukke øreringe fra Izabel Camille og en lækker, pangblå slå-om cardigan fra Blac Viola til en samlet værdi af over 1300 kr. Isa’s Closet er en ny webshop der forhandler lækre, mindre mærker, som man ellers skal lede længe efter. Jeg har personligt udvalgt disse to fine items fra deres webshop, og jeg ville selv rigtig gerne eje begge dele.

Det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrencen er at smide jeres navn i kommentarfeltet og huske at indtaste jeres rigtige email (det er kun mig, der kan se den) og følge bloggen via Bloglovin ved at trykke her, hvis I ikke allerede gør det. Konkurrencen slutter på onsdag d. 6. april kl. 18.

Som en ekstra bonus har Isa’s Closet været så søde at give alle jer skønne læsere 25 % på deres webshop frem til d. 31/4 2011 med rabatkoden “passionsforfashion“!! Fedt ikke? :)

Sorry, this competition is for Danish residents only, but all of April you can get a 25% refund on all your buys from Isa’s Closet, by entering the voucher code “passionsforfashion” at checkout.