PhotobucketJeg har før nævnt det danske mærke, Random Luxury, her på bloggen, da jeg specielt er vild med den smukke maxikjole, som jeg skrev om i dette indlæg. Nu er kollektionen blevet udvidet med både en kort silkekjole og en top! Konceptet er at både materiale og design skal kunne holde i minimum fem år, hvilket jeg synes er super fedt. Så har man også lyst til at give lidt mere for det.

Det smarte ved både kjolerne og toppen er, at de både kan bruges som på billederne, og hives ned så de bliver stropløse. De kommer i butikkerne om 6 ugers tid i både sort og nye forårsfarver.  Perfekt til gallafest eller sommerens bryllupper :)

Jeg modtog en del mails fra jer, sidste gang jeg bloggede om maxikjolen vedrørende forhandlere, så jeg har forhørt mig og kan fortælle, at mærket forhandles i Strøm i Hellerup, Leah Maria i Charlottenlund, Etoiles på Østerbro, Christels i Hørsholm, Happel i Odense, B:aps på Frederiksberg, Enula 9 på Østerbro og Lubarol i Gothersgade eller bestilles hos mette@randomluxury.com, hvis I bor langt væk fra en af de ovenstående butikker.

I’ve earlier made a post about the Danish brand, Random Luxury and their fabulous silk dresses. Now their collection has expanded including both a short silk dress and a top. I absolutely love their styles!