PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Så lykkedes det! Væggen blev revet ned – eller rettere alt pudset! Men det var også lettere sagt end gjort. Efter en hel dags hamren og banken og ti sække støv og sten senere, så væggen sådan ud. Min kæreste C og jeg lignede mildest talt nogen, der havde været oppe at slås med en pose mel med gråt hår og totalt hvidt tøj. Men jeg er godt tildfreds. Vi er dog ikke færdige endnu..

Som I kan se, er der er ordentligt hul i væggen, som skal lappes – indtil da fungerer det som en fiks lyseholder :) Væggen skal også behandles med noget syre af en art, så den får en mere klar farve. Jeg synes bare lige, at I skulle se det midlertidige resultat.. Hav en dejlig aften allesammen!

After a full day’s work my wall in my livingroom looks like this! I’m quite satisfied with the outcome, though it’s not done yet.. Just wanted to show you guys the temporary result.