free fonts, gratis skrifttyper, bryllupsinvitation, DIY, invitation, pæn skrifttype

1. Magnolia/HERE, 2. Shorelines/HERE, 3. Magnolia Sky/HERE, 4. All Hail Julia/HERE, 5. Modesty/HERE, 6. Chasin Embers/HERE, 7. Winter Calligraphy/HERE, 8. Remachine Script/HERE, 9. Xiomara/HERE, 10. Little Days/HERE, 11. Notera/HERE, 12. Friends Da Vincy/HERE

Vi har netop modtaget to super fine hjemmelavede bryllupsinvitationer. Der er garanteret også en hel del af jer, der skal giftes denne sommer, holde rund fødselsdag, barnedåb eller andre store begivenheder inden for nærmeste fremtid. Derfor har jeg fundet tolv fine “håndskrevne” skrifttyper, til de af jer der selv har planer om at lave jeres invitationer. Jeg lavede selv vores egen bryllupsinvitation og forrige år lavede jeg også invitationer til min fødselsdag. Det er super hyggeligt at sidde og nørkle med og er temmelig simpelt, når man først har fundet de skrifttyper, man kunne tænke sig at benytte. Jeg håber, I kan bruge dem til inspiration. ;) – I kan finde flere af slagsen HER og HER.

blog

We have just received two beautiful homemade wedding invitations. I bet that several of you are also getting married this Summer, are planning to throw a huge birthday party or some other great event in the near future. Therefore, I have found twelve fine “handwritten” fonts for those of you who want to make your own invitations. I made our own wedding invitation and last year I also made some feminine invitations for my birthday. It’s super cozy to play around with different set-ups and it’s pretty simple, once you have found the fonts you would like to use. I hope you can use these ones for inspiration. ;) Find more HERE and HERE.