PhotobucketPhotobucket

I var godt nok hurtige på tasterne, da jeg forleden havde disse nye sko på fra eBay, i indlægget om mine blondeshorts :) Som nogle af jer gættede på, så er det de samme, som dem jeg har i mintgrønne. Jeg har endelig fundet to sælgere på eBay der har dem, dog ikke i den mintgrønne version i fake læder, da de er fra sidste sæson, men de lysegrønne i lak minder meget om dem.

Få skoene her i lak (lilla, grøn og sort) og her i fake ruskind (beige & sort). Jeg må sige, at mine nye beige sko i fake ruskind ikke er helt så gode i kvaliteten, som de mintgrønne jeg har i forvejen, men til ca. 260 inkl. porto kan man næsten ikke tillade sig at klage. Jeg synes de er lidt små i størrelsen, og har taget dem en størrelse større end jeg plejer.

Finally I found these platform shoes on eBay. It’s the same version as the minty ones I’ve already got. Get them here in patent leather and here in fake suede.