asos@2x

Adlinks: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

Der er mange fristelser hos Asos i øjeblikket og her er nogle af de items, som jeg har tilføjet min “saved list”. Jeg synes, at Asos kan være lidt af en jungle, så derfor gemmer jeg altid de ting jeg falder over. Jeg har faktisk netop lagt en ordre med nogle af tingene fra collagen ovenfor. Kan I gætte hvilke? :) Nu vil jeg smutte ind til byen og mødes med en veninde. Ses senere, piger.

……………………………………………………………………………………………………………………………………

Asos has many temptations at the moment and here are some of the items, that I have added to my “saved list”. I have actually placed an order a few days ago with some of the things from above. Can you guess which ones? Now I will head into town to meet up with a friend of mine. See you later, girls.

modeblog1