Photobucket

Her får I et backstage billede fra photoshootet hos Miinto i går og et lille sneak peek på et af mine looks. Rigtig sjov oplevelse! Folkene derude var rigtig søde og dygtige at arbejde sammen med. ?

Dagen står for mit vedkommende på bachelorskrivning – den hænger mig virkelig ud af halsen efterhånden! Men på den anden side er det måske SIDSTE studierelaterede opgave, som jeg nogensinde skal skrive?! Det er for vildt at tænke på, når jeg har gået i skole fra jeg var 6 år med kun et sabbatår. Kan nemlig ikke helt finde ud af, om jeg skal læse videre. Mulighederne er ikke så store for en kandidat i Fashion Design i Danmark, så nu må vi se.. Jeg går også med et projekt i tankerne, som jeg har planer om at starte op, når jeg er færdig med skolen til januar. – Mere om det på et andet tidspunkt :) I må have en dejlig weekend ladies.

Here is a single backstage pic from the photoshoot with Miinto. It was so much fun and the people there were so sweet to work with! ? Today I’m just gonna sit and write all day, boring! I’m writing my bachelor in fashion design at the moment, can’t wait to get it over with! But on the other hand it might be the last assignment I’m doing, as I’m not sure that I’m going to study a master’s degree in fashion design. We don’t have that many options in Denmark, so we’ll see what the future brings. Have a great weekend ladies!