booztReklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE

Åh, så mange forårsfristelser der er begyndt at vælte ind i butikkerne og online. Det er lidt pudsigt at shoppe i øjeblikket, når jeg skal tænke på, at jeg også skal kunne passe tøjet om et par måneder og frem til juni. Så ingen skinny jeans til mig, haha… Til gengæld har jeg fundet en masse andre lækre ting, som jeg håber, I også kan lade jer inspirere lidt af. Jeg overvejer stærkt at klikke den stribede kjole hjem. Jeg synes, både den kan bruges med strømpebukser og støvler i de kolde måneder og bare ben og hvide sneakers til sommer. Og så ser det ud til, at man godt kan blive lidt småtyk i den. ;) God fredag, allesammen. <3

linje-prikket@2x.jpg

Oh, there are so many temptations in stores and online at the moment. It is a bit funny buying clothes these days, as I have to have in mind that I also can fit it in a couple of months and all the way to June. So no skinny jeans for me, haha… However, I have found a lot of other lovely items which I hope you can get inspired from as well. I’m really considering to go for the striped dress myself. It’s both perfect for Winter with pantyhose and boots and for Summer with bare legs and white sneakers. :) Have a wonderful Friday, everyone. <3