PhotobucketPhotobucketSweater/Ebay, pants/Fiveunits (Sophia), boots/Zara, bracelets/vintage

Det er faktisk noget tid siden, at jeg modtog denne sweater med posten fra Ebay, jeg har bare ikke fået taget den i brug før nu. Den har hængt og kigget på mig i garderoben, og jeg har ikke kunne finde ud af, om jeg kunne lide den eller ej. Jeg er blevet enig med mig selv om, at den er så grim, at den er fed. Haha.. Kender I den følelse? Synes egentlig den ser meget fin ud, når jeg ser den på billederne. Det er en kold fornøjelse at tage billeder for tiden, haha. Nu vil jeg smække benene op på sofabordet og nyde det sidste af søndagen. :) God aften de damer!

It’s actually a while since I bought this transparent sweater on Ebay, I just haven’t been wearing it until now. I couldn’t figure out whether I liked it or not, but I actually think it’s so ugly that it’s cool, do you know that feeling? :) Have a lovely evening everyone!