Photobucket

I dag har jeg fri, det er SÅ dejligt! Jeg har virkelig fundet ud af, hvor nemt det har været at studere i forhold til at arbejde fuldtid. Man kan ikke bare blive hjemme, hvis man har lyst! Jeg er stort set fuldtid inde hos Day Birger et Mikkelsen. Det er virkelig et skønt sted at arbejde og folk derinde er så søde og meget nede på jorden – ikke altid hvad man er vant til i denne branche, haha. Jeg har en masse planer i dag – jeg skal ind til byen, få styr på en masse herhjemme, senere til event i Illum og i aften skal jeg ses med min søde veninde Nicoline. Dejligt at have en masse at se frem til. 

Trøjen er ny og fra H&M Trend. Jeg har købt den i en stor størrelse, så den er lidt oversize, men jeg er lidt i tvivl, om jeg skal bytte den til min normale størrelse, da sådan noget strik giver sig rigtig meget. Læg lige mærke til hvor fint farven på trøjen passer til bloggen, haha. Jeg lægger et outfit billede op senere i dag, stay tuned! ;)

Morning Sunshines! The sweater is new and from H&M Trend. I’m in love with the minty colour and moreover it suits the colour of my blog pretty good! ;) Today I have a day off – it feels SO good! I have lots of plans, hope you’ll have a great day too. An outfit pic will follow later on ;)