sverigestellamccertney kjole H&Msalat made homemadesommerfuglsverigeGodmorgen piger. Jeg beklager stilheden på bloggen de sidste par dage. Jeg har haft travlt med at gøre en masse arbejde færdigt, så jeg kunne blive klar til ferie. I går tog jeg nemlig til Sverige med Christoffers familie. Vi bor i det fineste sommerhus lige ved vandet og dagen i går blev brugt på at pakke lidt ud, slappe af, hoppe en tur i søen og på at spise god mad. Udover de satans mange myg og hestebremser, er her ret smukt og idyllisk :) I dag står den vist på kanotur. Jeg var iført en ny kjole i går – viser flere billeder af den senere. Stay tuned :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Goodmorning girls. I’m sorry for the silence on the blog the last couple of days. I’ve been busy preparing for holiday, because yesterday I went to Sweden with Christoffer’s family. We’re living in a very nice house close to the water. Besides all the mosquitos it’s very beautiful and idyllic here. Today we’re going canoeing. :) I was wearing a new dress yesterday – I’ll show you more pics of it later. Stay tuned.