Det har været en travl dag – jeg har været på arbejde hos både Day Birger et Mikkelsen og efterfølgende NN07 og nu venindehygge, så der har ikke været meget tid til blogging.

Flere af jer har efterspurgt et indlæg om, hvad jeg har med i tasken. Udover taskefnuller og gamle kvitteringer, har jeg altid mit kamera med mig, min pung og min telefon. Mit kamera er jo som sagt gået i stykker, så det måtte jeg undlade på billedet, snøft! :( Her om sommeren hvor det er rigtig varmt, som det har været i dag, har jeg stort set altid en ansigtsspray med i tasken – det er dejligt kølende på hede sommerdage! Desuden har jeg også atid en lille creme, en læbepomade, en desinficerende gel og min kalender med mig. Hvad har I med i tasken? :)

It’s been a busy day today! Work work work – so I’m sorry for the bad blogging today! :( Several of you have asked for a “what’s in my bag” post, so here you go! :) Beside dust bunnies and old receipts I always bring my camera, my wallet and my phone! Moreover I often bring a thermal water when it’s really hot outside! What do you guys have in your bags?