Photobucket
Army jacket/vintage, leather jacket/Zara, top/H&M, jeans/Gina Tricot, rubber boots/Ilse Jacobsen (Brandos), necklace/DIY

Hey chicks! Jeg trak stikket ud i går og tog på Roskilde Festival. Jeg havde desværre ikke nået at planlægge nogen indlæg, så det blev en blogfri dag i går! Jeg havde fået en endagsbillet af Louis Nielsen for at tage billeder af festivalens brillelooks! Mere om det på et andet tidspunkt :)

Jeg blev og sov der og tog hjem her i morges – jeg må indrømme, at det var rart at komme hjem igen! Stort set alt græs havde forvandlet sig til en stor mudderpøl på campingområdet! :) Men stemningen var som altid i top og det var hyggeligt at møde nogle af jer! :)

Hey chicks! I went to the Roskilde Festival yesterday! I had got a one-day ticket from Louis Nielsen to shoot some pics of the festival’s eyewear looks! I went home this morning and I must admit, that it was nice to come home again – even though I really enjoyed the atmosphere there – but all grass had turned into a big puddle of mud on the camping area! :) See you later!