Jeg kan nu endelig afsløre, hvorfor jeg har haft så travlt de sidste par dage. Jeg er nemlig blevet inviteret til et photoshoot med Yves Rocher i Stockholm, hvor jeg skal stå for stylingen af et makeuplook til efteråret! Jeg har derfor brugt det sidste lange stykke tid på at forbedere et passende look, lave moodboards, afprøve makeup og kigge på tendenser i både mode- og beautyverdenen. Vi er fire bloggere fra de nordiske lande der hver især skal style et look. Fra Sverige Petra Tungården, fra Finland Jenni Rotonen og fra Norge Lene Orvik.

Kan I huske sidste år, hvor jeg også var i Stockholm med Yves Rocher, for at teste vandfast makeup, hvor jeg fik smidt vandballoner i hovedet? :) Jeg er sikker på, at det nok også skal blive rigtig sjovt og spændende denne gang! ;) Jeg skal være der til lørdag og jeg skal nok holde jer opdaterede :) Vi ses i Stockholm! ?

P.S. Jeg har planglagt nogle indlæg, som løbende vil blive udgivet, mens jeg er i Stockholm :)

I can finally reveal, why I have been so busy the last couple of weeks! I’m going to Stockholm with Yves Rocher to style a makeup look for Fall. We are four bloggers from the Nordic countried that each is styling a look. From Sweden Petra Tungården, from Finland Jenni Rotonen and from Norway Lene Orvik! I’m really looking forward to it! See you in Stockholm ladies! ?