SPONSORED BY L’ORÉAL PARIS

Her er det så! Resultatet af den kampagne, jeg skød med L’Oréal Paris i Finland. <3 Jeg har glædet mig meget til at dele det med jer og ikke mindst vise jer, hvordan man i fire enkle trin, kan lave samme ”eye sculpting” look. Mit tema hed Sophisticated Chic og de tre hovedelementer var øjenbrynskittet ”Brow Artist Genius Kit”, eyelineren ”Superliner Perfect Slim” og mascaraen ”False Lash Wings Sculpt”.

På trods af, at det var temmelig nervepirrende at lægge flydende eyeliner og mascara, mens kameraet rullede, var produkterne super nemme at bruge. ;) Øjenbrynskittet er virkelig genialt til at give lidt farve og kant, uden det bliver for voldsomt. Eyelineren er mega tynd og man kan derfor tegne nogle virkelig præcise linjer – genialt hvis man f.eks. skal lave cat-eyes, som jeg har på billederne. Mascara sætter altid prikken over i’et og denne gav meget fylde og var nem at påføre. Alt i alt nogle virkelig gode produkter.

Det var sjovt at se sig selv med et helt anderledes make-up look, end hvad jeg er vant til. Jeg synes faktisk, det var ret cool og jeg kunne godt finde på at kopiere det en anden gang, hvis jeg skal gøre lidt mere ud af mig selv. Det passede perfekt ind i hele set-up’et, som var meget sofistikeret og kunstnerisk. I videoen kan I se, hvordan jeg lagde make-up looket step-by-step og hvis I er nysgerrige efter flere make-up tutorials, vil jeg råde jer til at smutte forbi kampagnesiden hos L’Oréal Paris HER, hvor I kan finde flere make-up guides. God aften til jer alle.

[youtube width=”750″ height=”420″]https://youtu.be/ukiYpn_VH_w[/youtube]