PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketEn masse medieomtale i både Politiken og Jyllands-Posten de seneste par dage, har ført til et besøg i Go’ Aften Danmark i aften. Jyllands-Posten udgav i søndags en artikel med Emily Salomon og mig omkring blogging og karriere og i dag er jeg med i en artikel i Politiken omkring blogging og det økonomiske aspekt i at blogge. I morges blev jeg så kontaktet af en journalist fra Go’ Aften Danmark som spurgte, om jeg ville medvirke i aftenens program. Det starter ca. 18.25, hvis I skulle få lyst til at kigge med. :) Uuh, det er spændende ;)

A lot of media coverage in both the Danish newspaper Politiken and Jyllands-Posten the past few days has led to a visit in the Danish tv-program “Go’ Aften Danmark” tonight. Jyllands-Posten published an article about blogging and career and today I am in an article in Politiken about blogging and the economic aspect of blogging. This morning I was contacted by a journalist from “Go’ Aften Danmark” who asked if I would attend tonight’s program. I’m so excited :)