I dag var jeg et smut forbi Finders Keepers! – Et kæmpe tøj/design marked på Nørrebro, hvor man kan gøre ekslusive second hand køb fra blandt andet Acne, Surface to Air, Stine Goya, Wood Wood og mange flere eller købe innovativt dansk design fra små upcoming designere. Der var mega mange lækre sager og til rimelige priser! Jeg havde desværre ikke så meget tid, fordi jeg skulle til fødselsdag, men jeg kunne sagtens have brugt flere timer der. Det er der også i morgen kl. 11-17 i Korsgadehallen, hvis nogen skulle være interesserede. Jeg havde købt en deal gennem Downtown med to indgangsbilletter + kaffe og kage og det var jeg virkelig glad for, for så kunne vi nemlig springe køen over. ;) Skønt! Kan I have en skøn aften!

Today I stopped by a huge flea market called Finders Keepers! There were so many nice things – both designer goods and vintage clothes. I will definately recommend you to go there tomorrow, if you don’t have any plans ;)