1. Nelly, 2. Topshop, 3. Mango 4. Isabel Marant Etoile, 5. Mango, 6. H&M, 7. Mango 8. Designers Remix Sign, 9. Gina Tricot

Mange af jer har efterspurgt et indlæg med inspiration til vinterfrakker. En af de store tendenser når det kommer til outerwear denne sæson er longline frakker. Her har jeg fundet 9 muligheder, hvor de fleste af dem er til budgetvenlige priser. Der kommer endnu et indlæg med vinterfrakker i en anden kategori. Hvilken en kan I bedst lide? Jeg ville ikke have noget i mod at eje nr. 4 fra Isabel Marant Etoile, nr. 5 fra Mango eller nr. 9 fra Gina Tricot. :)

Many of you guys have asked for an outerwear post. One of the big trends this season when it comes to outerwear is longlinge jackets. Here are nine suggestions – most of them at a reasonable price level. Do you have a favorite? :)