galaxynailsDIYgalaxynails-1

[videofyme id=”634470″ class=”aligncenter”]

 

Jeg prøvede at lave de såkaldte “Galaxy nails” her til eftermiddag og jeg synes faktisk, at resultatet blev ret vellykket. Det er meget nemt at lave – det eneste man behøver er en skumsvamp, en pind af en art (jeg brugte et grillspyd) og nogle forskellige neglelakker. Kun fantasien sætter grænser for farvevalget :) Det er godt at bruge en mørk farve som grundfarve – f.eks. mørkeblå eller sort. I videoen kan I se, hvordan jeg laver det. :) Hvad synes I om det?

I always thought galaxy nails were so complicated, but I tried it out this afternoon and it was actually quite simple to create! I’m sorry the DIY video is in Danish, but I hope you get it anyway :) All you need is a sponge, a stick of some sort and a selection of different nail polishes. Feel free to ask, if you have any questions! Hope you like it :)