PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Coat/Zara, burgundy shirt/Hofmann, top/Ebay, leather pants/Anine Bing, leather boots/Ebay, bag/Zara, sunnies/Bik Bok, watch/Michael Kors & bracelet/Bybiehl & Pandora

I går var jeg hoppet i min nye frakke fra Zara, da min kæreste og jeg gik tur i Fælledparken. Jeg havde længe ledt efter en vinterjakke, men jeg har haft svært ved at finde ud af, hvilken en jeg kunne tænke mig. Jeg synes denne er både rå og klassisk på samme tid og så er jeg vild med læderkraven og de rå lynlåse. Toppen jeg har indenunder min skjorte er også ny og købt på Ebay :) Hav en skøn aften piger!

Yesterday’s outfit when my boyfriend and I took a walk in the park. I wore my new winter coat from Zara and my new, black top from Ebay :) I have been looking for a Winter coat for a long time. I really like this one as it’s both raw and classic at the same time.  Have a lovely evening ladies