modeblog fashion blog outfit ootd styling streetstyle

Outfits: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE,  8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE

Godaften piger! Jeg beklager stilheden på bloggen i dag. Jeg havde bare brug for en dag, hvor computeren var pakket væk for en gangs skyld og hvor den stod på familiehygge og kærestetid. :) Vi har nydt solen i Fælledparken med min søster, hendes kæreste og min niece og nevø og bestilt indisk take-away til aften.. Søndag når det er bedst. I har sikkert også været ude og nyde solen? :) Her er nogle af de seneste outfits. Har I et favorit look? Jeg synes det er sjovt at høre Jeres meninger. :) Mine personlige favoritter må være nummer 1, 4 og 5, som egentlig alle er ret simple og casual. Ses i morgen, piger!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Good evening, girls! I’m sorry for the silence on the blog today. I just needed some time away from my computer for once and to spend some time with my family and Christoffer. :) Here are some of my latest outfits.. Do you have a favorite look? I think my favorites are number 1, 4 and 5 which all are pretty simple and casual. See you tomorrow, babes!