I samarbejde med Canon er det blevet tid til at udnævne en heldig vinder i konkurrencen om det nye kamera, “Canon Eos M“. Det var så fedt at se, at I var så mange der havde lyst til at deltage. Den heldige vinder blev I. Hansen! – Stort tillykke til dig!  Du har fået direkte besked per mail. Jeg testede selv kameraet i de tre uger jeg var i Goa. I er rigtig mange, der har vist interesse for billederne og spurgt ind til kameraet, så her kommer en anmeldelse af det.

Canon Eos M har 18 megapixel, mange forskellige, udskiftelige objektiver og er så lille, at man kan have det med overalt! Det gjorde det også perfekt at have med på ferie. Med dette kompakte systemkamera får man kvaliteten fra et digitalt spejlreflekskamera i et kompakt hus og desuden er det rigtig nemt at anvende. Det er også nemt at fange farver og lys med dette kamera og så kan det tage gode billeder i svag belysning. Canon Eos M har desuden touchscreen og kan optage video i full HD – det er jo slet ikke dårligt! :)

Her er nogle af de billeder jeg tog med kameraet i Goa – fuldstændig uredigerede!
Som I kan se ovenfor, tager det altså virkelig gode og skarpe billeder i høj kvalitet. Kameraet har også en anden smart funktion – man kan nemlig tilføje nogle super cool filtre til sine billeder, som kan spare en for mange timer i Photoshop :) Nedenfor er nogle eksempler på dette.

Jeg kan ihvertfald varmt anbefale Canon Eos M. Man har mange muligheder med dette kamera og kan opnå mange forskellige udtryk med det i form af de blærede filtre og udskiftelige objektiver. I kan læse mere om kameraet i dette indlæg. God aften allesammen!

In collaboration with Canon it’s now time to pronounce a lucky winner of the new system camera, “Canon Eos M“. The lucky winner is I. Hansen. Big congratulations! I’ve sent you an email. I also really enjoyed testing it and I think it’s a great camera! I used it during my vacation in Goa and it really shot some great pics, as you can see above. It has a lot of cool features, e.g. it has 18 megapixels, interchangeable lenses and a practical size! Big plus :) You get the quality of a digital SLR in a compact house with excellent quality. It’s even possible to shoot really good photos in low light with this new camera. It has a touch screen and can record video in full HD. In addition, you can apply really cool filters with Canon Eos M – e.g. fish-eye effect, Toy camera effect, soft focus, water painting effect and many others. There are some examples above. :) I can really recommend this camera – it gives you so many possibilities to think creative!