floral jeansbeaniemichael kors urzara støvlerbomberjakkepart two top

Jeans/H&M Trend, T-shirt/Part Two, bomber jacket/vintage, boots/Zara, belt/Ebay, beanie/ASOS, watch/Michael Kors

Ih, hvor jeg elsker søndage! I dag har stået på gåtur om søerne med Birgitte og varm kakao på Pixie med Acie. Jeg kan afsløre, at jeg også lokkede Birgitte til et lille photoshoot af hendes garderobe – resulatet følger i morgen :) Her er ihvertfald resten af billederne af mit outfit fra forleden dag :) Mine jeans er nye og købt i H&M i Trend-afdelingen.

I really love Sundays! I’ve been hanging out with some good friends today. Hope you have enjoyed your Sunday too! :) What have you guys been doing? Here is the rest of the pictures of my look from the other day. My jeans are new and from H&M Trend. Love them!