stylingzara ballerinaerFede loafers fra Zara.topshopCool dinosaur top fra TopshoplæderjakkeNy leopard skjorte fra H&M, læderjakke fra Club Collection og t-shirt fra Topshop. printed topSvale top fra Vila og galaxy kjole fra Monki.gina tricotBirgitte i et typisk hverdagsoutfit – jeans/H&M, skjorte/Gina Tricot, bælte/loppefund og halskæde/Blonde AccessoriesblondenederdelFine, feminine nederdele fra Monki og H&M. skovmadsskjorteBirgitte er vild med skovmandsskjorter og har et bredt udvalg :)denimskjorteBirgitte kombinerer ofte sine denimskjorter med en chunky halskæde for at give den kant. Disse er fra Gina Tricot og Monki.sequin topFede paillettoppe fra H&M og Zara.smykkeskrinBirgittes smykkeskrin med mange flotte ringe.silver jewelryH&M garden collectionBirgittes to yndlingsskjorter fra H&M og til højre er hun i fin sommerkjole fra H&M Garden Collection.collarsnake pumpsSnake pumps fra Bianco og alle hendes fede halskæder, som hænger på en knagerække bag døren.

Dem af jer der har fulgt med på bloggen længe, kan nok huske denne type indlæg, “Show me your wardrobe“, som faktisk også har sin helt egen kategori i menuen. I var mange der var glade for denne slags indlæg, og jeg synes det var på tide med lidt forandring her på bloggen, så derfor tager jeg nu konceptet op igen :)

Denne gang har min smukke veninde, Birgitte, lagt garderobe til. Birgitte og jeg har kendt hinanden siden folkeskolen og hun er en af mine bedste veninder. Det er ikke første gang I møder hende her på bloggen, se bare herher og her. Hvis I undrer jer over Birgittes lækre, solbrune farve, er det fordi hun lige er hjemvendt fra Thailand :) Birgitte beskriver sin stil som casual med et tvist og er glad for butikker som Zara, H&M og Gina Tricot. Derudover shopper hun ofte online hos ASOS, Topshop og på Ebay. Hun er rigtig god til at gøre fede kup til ingen penge hos highstreet butikkerne og kombinerer det med seje loppefund og lækre statement smykker for et personligt tvist. Generelt har hun en meget inspirerende stil til et budgetvenligt prisleje :)

Håber I synes om indlægget og generelt at jeg tager konceptet op igen – er det stadig noget I vil se mere af? :) God dag allesammen. XOXO Christina

Those of you who have been following my blog for a long time might remember these kind of posts “Show me your wardrobe“? I thought it was time for a change on the blog, so I decided to bring these posts in again. This time my beautiful friend, Birgitte, shows us her inspiring wardrobe. She describes her own style as casual with a twist and is fond of brands like Zara, H&M and Gina Tricot. Moreover she does a lot of online shopping at ASOS, Topshop and Ebay. She often combines her highstreet scoops with flea market bargains and statement jewelry to give it a personal touch. Hope you like these kind of posts and want to see more in the future? :) XOXO Christina