asos1. Day Birger et Mikkelsen, 2. ASOS floral pants (affiliate) floral, 3. Ganni suede shorts, 4. ASOS western boots (affiliate), 5. Iró Tee, 6. Topshop bomber jacket, 7. ASOS sequin dress (affiliate), 8. ASOS sweater dress (affiliate), 9. Zara shoes, 10. ASOS tank top (affiliate)

Godmorgen piger! Har I sovet godt? Jeg gik ALT for sent i seng i nat – måtte jo se lidt fra “Oscar uddelingen” og de smukke kjoler. Så I noget af det? Nu vil jeg smutte på arbejde hos Day, men først ville jeg lige vise jer en collage over mine seneste cravings – jeg ville elske at eje disse 10 items! Hvad går I og sukker efter for tiden? Smid gerne et link – det er altid fedt med lidt inspiration :)

Morning girls! I went to bed too late last night – I had to watch “The Oscars” and all the nice dresses! Did you see it? I really want these 10 items above. What are you guys craving at the moment? Feel free to drop a link along with your comment :)